Privé kampeersafari Botswana

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris 

Budget kampeersafari Botswana

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris 

Kampeersafari Botswana - (semi-)luxe

Bezoek Botswana met Going Africa Safaris 

Privé kampeersafari Botswana

Privé kampeersafari Botswana  – Deze door Going Africa Safaris safari is samen met een eigen gids ontworpen voor de veeleisende reiziger die in een zekere mate ook van een beetje luxe wil genieten.

Dit terwijl u toch volop van een avontuurlijke mobile kampeersafari en bush in Botswana kunt blijven genieten en er verblijft. De voorbeeld privé kampeersafari op de website van Going Africa Safaris kan verder helemaal maat gemaakt worden exclusief voor uw eigen gezin of vriendegroep.  Maar ook is deze zijn privé kampeersafari prima geschikt voor een willekeurige groep (max. 6 personen) met een bovengemiddelde interesse in fotografie.

Ervaring leert echter dat de voorbeeld safari nauwelijk aanpassing behoeft.
De voorbeeld safari laat u al in een zeer rustig tempo genieten van wat Botswana te bieden heeft. Geen haast, maar veel kwalitatieve game drive uren.

 

prive kampeersafari Botswana

 

Privé kampeersafari Botswana – tenten

U overnacht in 3 x 3 meter grote koepeltenten waar iemand van ongeveer 1,85 meter in het midden nog rechtop kan staan. De tenten zijn voorzien van een en-suite bush douche en chemisch toilet. Met deze privé kampeersafari treedt u in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers van weleer. Een pure Hemmingway belevenis.

Beleef de reis van uw leven. U overnacht bijna alle nachten in de bush op daartoe speciaal aangewezen campsite welke u met niemand anders hoeft te delen.   Deze privé kampeersafari staat garant voor het echte avontuur.

 

prive kampeersafari

 

Privé kampeersafari Botswana – back-up vehicle

Hoewel niet bij de prijs inbegrpen is het mogelijk om gebruik te maken van een back-up vehicle. De staf gebruikt de back-up vehicle dan om alle  kampeerequipement te vervoeren. Terwijl u van de bush geniet breekt de assistent gids de tent af en zet de tent op de volgende beste,,ing weer op. Een back-up verhicle is voorla geschikt wanneer u met 4 of meer personen reist.

Privé kampeersafari Botswana – prijzen

De prijzen voor de privé kampeersafari zijn uiterst scherp doch afhankelijk van het aantal personen, de periode van het jaar en de koers van de Amerikaanse Dollar.

Toch zijn er geen verrassingen. Nagenoeg alles is inbegrepen. Een professionele gids en diens assistent(en), alle transfers, activiteiten, toegang tot de parken, alle maaltijden (behalve in Maun en Kasane), drankjes tijdens de safari.

Privé kampeersafari Botswana – op tijd boeken

Omdat u in de parken op speciale kampeerplaatsen in de bush overnachten is vroeg boeken vaak noodzakelijk. De zogenaamde HATAB en BOGA zijn beperkt en campsites zijn vaak lang van te voren volgeboekt of staan in optie voor toekomstige andere safarivormen in Botswana. Voor de groep kampeersafari’s in Botswana met vaste vertrekdatums is het reserveren vaak al meer dan anderhalf jaar voor vertrekdatum noodzakelijk. Dit geeft aan dat het aantal privé campsites dus beperkt is ten opzichte van het aanbod. Wees er dus op tijd bij om uw privé kampeersafari in Botswana te boeken.

Interesse in deze avontuurlijke “privé kampeersafari Botswana”?

Bekijk de voorbeeld safari op de website van Going Africa Safaris.

 Prive kampeersafari Botswana – video

Chat openen